A bordo, format per Nofre Taltavull, Toni Ameller, Biel Barber, Tolo Pons, David Sastre, Nástia Gutiérrez i Simón Cardona. | A BORDO

TW
0

Els nostàlgics del pop i el rock menorquí dels anys 80 i 90 tindran l'oportunitat d'acomiadar l'any de la millor manera, rememorant les vetllades amb tres bandes de l'època, A bordo, Aura i Lásser. Serà amb el Retro Rock Fest, que combinarà pop-rock, country-rock, el rock'n'roll i rithm & blues.

La convocatòria és per al divendres 29, a les 21.30 hores, al pavelló de Sínia Costabella, de Maó, on els tres grups oferiran tres hores de música. A més, arrodonirà la nit Dj Carlos Riera, amb un final de festa molt ballable. Tot, en un format de concert «gros i potent per recordar la música d'aquells anys», avançava ahir, Marcos Antem.

La idea d'aquest concert a tres, surt dels membres d'A bordo, que després d'uns anys de silenci han tornat fa un temps, i ja han fet algunes actuacions. Des del grup anuncien que el públic podrà escoltar «temes dels dos discs del grup («Curiosa ley», gravat el 1994, i «20», de 2011) i també alguns de nous i inèdits», en una festa que «volíem que fos una espècie de retrobada amb grups de fa uns anys».

A bordo està integrat per Nofre Taltavull (baix), Toni Ameller i Biel Barber (guitarres), Tolo Pons (teclats), David Sastre (bateria) i Nástia Gutiérrez i Simón Cardona (veus).

El tres en un

Lásser tornarà a pujar als escenaris 38 anys després. I ho farà amb la banda al complet i que va ser tot un referent a Menorca entre 1979, l'any de la seva fundació, fins 1989, quan es va dissoldre.

Formen el grup Nando Gomila (veu), Pepe Pons, Berto Gomila i Miki Sintes (guitarres), Xavi Pons (baix) i Tomeu Fiol i Sixto Cabiró (bateries). «Noltros teníem dues bateries», recorda Cabiró, un dels percussionistes, qui admet que «els 38 anys es noten». Tot i així, però, prometen donar-ho tot a l'escenari. Per açò han estat assajant les darreres setmanes. «Serà un concert de sorpreses, perquè sobretot sonarem música pròpia», diu el músic.

Pel que fa a Aura, formen el grup Miquel Pol (guitarra), Jesús 'Suso' Melià (bateria), Tommy Salas (guitarra i veu), i Toni 'Calaixos' (baix), que va estar en actiu entre 1982 i 1985. Entre el seu repertori hi ha la música de Creedence Clearwater Revival.

La vetllada, ben variada, la tancarà Dj Carlos Riera.