L’actuació que presenciaren a la Sagrada Família més de tres-mil persones es va fer ahir al Socors | David Arquimbau

TW
0

La Capella Davídica de la Catedral de Menorca va exhibir aquet dissabte tot el seu potencial en el primer dels seus tres concerts previstos per aquesta Setmana Santa. Va ser a l'església del Socors, a Ciutadella, amb les veus dels integrants de la coral, juntament amb les de Joan Pons, Maria Camps i Marc Sala i la música de l'OCIM.

Aquesta era la primera oportunitat que tenien els menorquins -més enllà dels tres-cents que l'1 d'abril foren a Barcelona- per presenciar el mateix concert que la Capella Davídica oferí a la Sagrada Família, i que resultà ser tot un èxit de crítica i de públic, amb més de tres mil espectadors.

La coral que dirigeix Isabel Juaneda va interpretar «Gallia», de Charles Gounod, i «Les set paraules de Crist a la creu», de Théodore Dubois, en companyia de tres grans veus solistes, les del baríton Joan Pons, la soprano Maria Camps, i el tenor Marc Sala. I amb ells, els músics de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca.

Aquesta magnífica posada en escena es repetirà aquest dumenge al capvespre, a les 20 hores, a la Catedral de Menorca, i dilluns, a les 19 hores, a la parròquia de Sant Francesc de Maó.