Van presentar la iniciativa el director de l’Escola d’Art, Antoni Arcas, la secretaria de Mans Unides, Maruja Álias, la batlessa, Àgueda Reynés, la regidora de Cultura, Elisa Mus, la professora de patchwork, Neus Torrent, i la coordinadora del Centre Polivalent Carlos Mir, Mónica Rodríguez | Gemma Andreu

TW
0

Maó es prepara, un any més, per lluir la primavera amb una nova edició de Maó + Flors, en la que enguany s'hi han implicat més comerços i més iniciatives, per oferir una gran varietat de propostes i, sobretot, per contribuir a l'esperit festiu d'aquesta proposta que es ve realitzant els darrers anys.

La batlessa de Maó i la regidora de Cultura, Àgueda Reynés i Elisa Mus, van presentar ahir la programació amb totes les novetats de Maó + Flors per aquest any. I ho van fer acompanyades dels responsables d'algunes de les entitats que participen en l'esdeveniment.

Tot i que els actes centrals de Maó + Flors són els dies 16, 17 i 18, la cita inclou altres activitats els dies previs, començant per demà i dilluns, en què s'inauguren dues exposicions, una de pintures de Mercedes Riera a la sala del Claustre del Carme, i l'altra de fotografia sobre la Menorca talaiòtica dels Amics del Clic, a la sala La Caixa.

A més, dimecres dia 14, hi haurà un taller de pintura familiar a la Biblioteca Pública (18 hores), i dijous, la corporació municipal farà un recorregut pels mostradors que participen en l'esdeveniment. I és que segons explicà Elisa Mus, Maó + Flors comptarà amb 55 mostradors, 6 més que l'any passat, encara que «hi ha molts altres mostradors que també es decoren, però que no s'inscriuen», el que incrementa encara més aquest esperit floral de la iniciativa.

Àgueda Reynés va explicar que aquest «és un d'aquells projectes importants, que ve de fa anys i que té molt bona acceptació, no només per la gent de Maó sinó també perquè ens consta que vénen d'altres municipis per veure-ho».

Elisa Mus va explicar que entre les novetats hi ha la plantada popular al Parc des Freginal, una activitat de creacions de perruqueria, i espectacles de dansa al carrer, a més de propostes consolidades com la desfilada de moda.

A Maó + Flors també hi participen sis llibreries, i nou pastisseries i gelateries, amb flors dolces i detalls, i entitats com Mans Unides, el Centre Polivalent Carlos Mir, l'Escola d'Art de Menorca o el Geriàtric, que exposaran diferents treballs realitzats.