TW
0

Feia 15 anys que un disc en català no arribava al número 1 de tota Espanya. Manel, el grup del moment, ho ha aconseguit amb el seu nou treball10 milles per veure una bona armadura(Warner Music / Discmedi). Els barcelonins han inclòs Menorca en la seva gira de presentació.

Al Teatre Principal de Maó
El dia 7 de juliol seran al Teatre Principal de Maó. Així ho confirma el Myspace de la formació que lidera Guillem Gisbert. Així doncs, els seguidors menorquins estan d'enhorabona. La fita de posicionar-se al primer lloc en la llista dels més venuts de tot l'Estat d'un compacte en català no succeïa des de 1996. Fins aleshores sols hi havien arribat cantautors com Joan Manel Serrat o Lluís Llach.

Manel, el conjunt de Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé, ha venut més de 10.000 còpies de10 milles per veure una bona armadura. Amb el seu primer cd, Els millors professors europeus, Manel van aconseguir vendre un total de 36.000 còpies.

El grup ja ha començat la gira amb concerts per tota la Península. Un tour que s'encetà a Reus. En alguns auditoris les entrades ja estan exhaurides. El disc també es presenta fora de Catalunya a ciutats com Madrid o Sevilla, demostrant que el català cantat no entén de fronteres, tal i com ja ho feren els mallorquins Antònia Font, que arribaren a oferir concerts a Alemanya.

L'avanç del treball del grup s'inicià fa uns dies a internet amb la publicació a Youtube de dos temes que prometen:AniversariiBoomerang. El cd conté 10 cançons que és difícil que a nivell musical i de lletres deixin indiferent ningú.