TW
0

Un dia o altre t'acaba passant el mateix que a la resta de joves del planeta: els pares decideixen que ja ets prou gran per preparar-te l'esmorzar, el dinar o el sopar.
No tens ni idea de per on pots començar. De fet, sí que ho saps. Penses que el més lògic és estrenar-te com a cuiner encenent el fogó. Però... com es fa?

Amb la primera truita desmanegada, te n'adones que cuinar és molt més complicat que menjar. El teu orgull no et permet demanar ajuda (ni tan sols consell) al pare ni a la mare. Conclusió: hauràs d'aprendre a cuinar tot sol...

I aquí és on intervé aquest llibre, perquè hi trobaràs 45 receptes pensades perquè sobrevisquis a aquesta etapa sense patir desnutrició.

Sàpigues que les receptes estan dividides en tres nivells de dificultat: de 12 a 14 anys, de 14 a 16 anys i de 16 a 18 anys, i que, a cadascuna de les receptes, trobaràs informació complementària que pretén fer-te la vida més fàcil a la cuina.

Si segueixes les receptes pas a pas, descobriràs que cuinar és molt senzill i que aquell monstre de la nevera anomenat llobarro cru es transforma en un saborós peix al forn acaronat per unes patates.

Primer cal batre els ous...
Autora: Ada Parellada
Sèrie: Comunitat Educativa
Col·lecció: Micro Macro Referències, 14
Any d'edició: 2010
Pàgines: 174
Preu: 21,20 € (Iva inclòs)
Isbn: 978-84-7827-987-6