TW
0

Si hay talento, hay futuro", amb aquesta idea de fons es presenten als centres escolars menorquins els premis "Desafío Menorca", una proposta en la que hi estan una trentena d'entitats i d'empreses implicades, i que pretén potenciar el desenvolupament del talent dels infants i dels joves, oferint un ample ventall d'estímuls.
Es volen fomentar capacitats com saber innovar, elaborar projectes, prendre iniciatives... tot plegat creant escenaris que permetin desenvolupar les virtuts pròpies de l'acció, a saber, la planificació, la tolerància al canvi i a la frustració, el risc, la perseverança i la valentia.

Fins a 25 activitats entre les que trobam submarinisme, kayak, vela, barranquisme, karting, motos, cavalls, tir amb arc; espais històrics, culturals i naturals com La Mola, el castell de Sant Felip, l'Illa del rei, l'albufera des Grau, els fars... a més de dansa, pintura, premsa... són algunes de les propostes que "Desafío Menorca" té preparades per als alumnes, amb el suport del Consell insular i els ajuntaments de Maó i Ciutadella.

El concurs començarà a partir del 10 de gener de 2011 i és per açò que el termini d'inscripció finalitza dia 19 de desembre. El jurat tindrà en compte l'originalitat, la creativitat, l'esforç, l'esperit emprenedor, la innovació, la utilització de noves tecnologies i l'honestedat dels participants.