TW
0

Ous i bunyols, fregits amb mantega, ai quina vega per noltros tots sols.... amb la tonada de la cançó dins el cap i qualque estoneta entonant-la; dijous dia 28 d'octubre, a la Salle Alaior tots els fillets i filletes d'infantil van elaborar i menjar bunyols.

El matí, les tres aules que composen Infantil (els Solets, els Núvols i les Llunes) van elaborar els bunyols amb ajuda dels alumnes de 4t d'ESO i els respectius tutors.

El capvespre, van venir unes quantes mares a ajudar-nos a fregir-los, per així nosaltres, sobre les quatre, poder fer una bereneta ben especial. Per cert els bunyols, boníssims!!!

Aquests tipus d'activitats un poquet més especials, ens ajuden a poder realitzar qualque activitat conjunta entre els diferents cicles (ESO – Infantil) donant als més grossos qualque responsabilitat i també ens ajuden amb el necessari contacte i interacció amb les famílies. Per tant cal donar gràcies als alumnes d'ESO, tutors i mares per ajudar-nos a dur a terme aquesta tradicional activitat.