TW
0

El mosaic cultural del món comptarà, a partir del dos de juny, amb una nova tessel·la que donarà major brillantor a l'esfera terrestre. S'inaugura el Magritte Museum a Brussel·les, un espai, de 2.500 metres quadrats distribuïts en tres plantes, que es distingeix per la possibilitat d'aprofundir en un dels artistes més rellevants dels avantguardes històriques, un dels surrealistes més sublims que va aportar una altra manera de veure les coses.

René Magritte (1898-1967) va ser una figura destacada en el panorama artístic que no tan sols va ser una important influència en el seu temps, sinó que ha transcendit fins a la mateixa actualitat.

Més de 200 obres omplen el museu amb pintures, escultures, pòsters i objectes pintats importants en la seva concepció artística. Música, fotografies i fins i tot una pel·lícula produïda per ell mateix completen l'exhibició que ha recopilat obres de col·leccions particulars i també de públiques fins ara salvaguardades per distintes institucions.

El Magritte Museum va més enllà de l'exposició de l'obra de l'autor al que homenatja, serà també, a partir de poc, centre de recerca i de difusió per al gran públic. L'obra de Magritte té la capacitat de sorprendre tothom. La notícia del museu que se li dedica s'ha de celebrar.