TW
0

Comenten haver de trobar-se a Menorca en el camí de peregrinació sonora que recorren i és així que torna Dwomo, per tercera vegada, a oferir la seva música a l'Illa, divendres al Jazzbah de Ciutadella, a mitjanit, i dissabte al Claustre del Carme de Maó a les 22 hores.

Dwomo, amb el seu "Disco Dios" (2009), es consideren trovadors místics que presenten dotze cançons, dotze com els apòstols, en les que conviuen, literalment "surf bíblic, himnes d'avanç, pop preciosista, sorollisme, balada espacial, after punk precolombí, coral fronterera, un disc que reafirma l'obligació constant de restar en alerta". Una música que aportar l'espiritualitat que a la gent li fa falta, transportar-la amb el so a la terra promesa lluny de convencionalistes i gusts majoritaris sense renunciar a cap tipus de so ni d'estil per expressar el que millor senten. Són un duet madrileny, Iglesias Zurita i Martín-Fabiani, que s'acompanya d'una banda catalana. Pel seu disc "Disco Dios" han rebut tan bones crítiques com pels anteriors, i ells es deixen sentir sense contemplacions.

Teloners
Fidewa els precedeix al concert de Ciutadella. Julio Gusano (guitarra, veu i ritme) i Sergio Iglesias (baix, veu i més ritme) van formar un duet el 2004 i des de llavors que no han deixat de prodigar-se fent música en directe. D'ells mateixos diuen que ho fan des de la calma, meditant i elaborant una música que vol sorprendre per la seva qualitat i originalitat.

A Maó Gilbertástico farà de teloner de Dwomo. Un pianista que romp motlles, va ser expulsat prest del conservatori i es manté en la música lleugera i trencadora.