TW
0

"Adulterios", dirigida per Verónica Forqué i protagonitzada per María Barranco, Míriam Díaz Aroca, al Principal el mes que ve

Anar al teatre a riure una estona a la vegada que a un li toquen una mica la cresta... és un bon pla. La cita és el pròxim 20 de març a les 21 hores. L'ocasió val acudir al Principal per gaudir de "Adulterios", considerada la millor comèdia de Woody Allen com a dramaturg.

La comèdia arranca seriosa i un tant dramàtica. Una reputada psiquiatra novaiorquesa, enamorada i casada amb un atractiu advocat, té indicis que el seu marit li és infidel. María Barranco protagonitza l'obra com a Phyllis després d'un llarg període sense haver trepitjat l'escenari teatral i ho fa acompanyada la seva amiga Míriam Díaz Aroca, coneguda actriu de cine, televisió i teatre, que encarna la ingènua pacient, tot i que amb llengua viperina, que posa el contrapunt a la història.

La versió castellana de "Adulterios" de Nacho Artime, que ha adaptat més de 200 títols de teatre i musicals, està dirigida per la també famosa actriu Verónica Forqué. La comèdia és desimbolta amb l'enginy propi del reputat Woody Allen, que deixa anar en els diàlegs un acudit rere l'altra a esquenes del personatge masculí, que no pot evitar delatar-se amb una sèrie de tòpics que porten a un desenllaç inesperat, sorpresa total per a l'espectador, que no és capaç de preveure'l. L'amor, el sexe i la infidelitat en mans de Woody Allen en un combat gairebé letal que garanteix humor intel·ligent propi del cineasta novaiorquès, que torna a ambientar l'obra a Manhattan, front al Central Park, escenari habitual també de les seves pel·lícules més famoses.