Vent de Thoury. El conductor M. Pons reb el trofeu de mà del regidor d’Esports Xisco Pons - Edgar Torres

TW
0

El passat dilluns es celebraven les curses especials festes de Gràcia a l'Hipòdrom de Maó, patrocinades per l'Ajuntament de Maó. Set curses i nombrós públic completaren la jornada.

Vuit participants eren els encarregats d'obrir la jornada. Tifany Llinaritx dominava la cursa. A falta de dues voltes era Ubekele que agafava el cap i no el deixava anar per guanyar amb molta facilitat de la mà de Lluís Mangado. Unica Monsol seria segona i Normand du Fosse, tercer.

El premi Edda VG comptava amb vuit participants. Hispano Gowan era el més ràpid de sortida però cedia el cap a Turmenta que mantenia una lluita amb The Best VX fins a la darrera volta on atacaven Utchen i Vent de Thoury. Als darrers metres tot per decidir entre Turmenta, Utchen i per tot l'exterior Vent de Thoury que seria el gran triomfador, aconseguint la seva primera victòria.

La tercera del capvespre era l'especial poltres de dos anys. Burinot no tingué rival i sumà una nova victòria conduït per Josep Carreras. Ben Merval completava una gran carrera i era segon. Badablue PV acabaria tercer.

La quarta era l'especial, el premi Ciutat de Maó, amb deu inscrits de primera categoria, Ofrelon era el més ràpid de sortida després d'aguantar l'atac d'Unaltre SB. El seguia al costat Reste Avec Moi. Als darrers cent metres Unaltre SB tornava a atacar amb força a Ofrelon sense èxit. Victòria final per a Ofrelon, Unaltre SB seria segona i Lluna Plena completava el trio.

Uvally del Norte dominava el premi Egresco du Mont. El cavall conduït per Joan Orfila dominava la cursa fins als metres finals. Uchandon seria el guanyador després d'una excel·lent cursa, Tufularia aconseguiria la segona posició i Uvally del Norte la tercera.

Nou participant a la sexta. Prince du Caieu es col·locava primer en els metres inicials. Després el debutant Quolt des Obeaux avançava posicions des de darrere del grup i era primer. Tot Chill atacava amb força a la darrera volta però no aconseguia superar a Quolt des Obeaux que aconseguia la victòria amb Joan Orfila al sulky. Tot Chill era segon i Mimosa di Poggio, tercera.

Màxima participació en la darrera cursa, premi Effroi de Crismi, Magia d'Ogenia la dominava als primers metres. Seguidament avançava des de la cua del grup Vic Mist i atacava fins a col·locar-se primer. A falta de mil metres Treisy Llinaritx es posava segon. Als darrers 700 metres va ser una mà a mà entre Vic Mist i Treisy Llinarits. Victòria final per a Treisy Llinaritx, Vic Mist era segon i Valent des Verdieres acabaria en la tercera posició.