ES MERCADAL. El lliurament dels guardons es va celebrar ahir a la Sala Multifuncional, sota la presidència del secretari primer de la Mesa, Eduard Riudavets - Paco Sturla

TW
0

El Govern autonòmic atorga els premis del concurs adreçat a escolars de sisè de Primària

La Sala Multifuncional des Mercadal va acollir ahir el lliurament dels premis del concurs "Un Parlament per a tots i totes", en què han participat vuit col·legis de Primària de l'Illa. Maria Chacón Serrano, del CC Cor de Maria (Maó) i Clara Castell Rotger, del CP Pintor Torrent (Ciutadella) han guanyat els primers premis de Dibuix i d'Expressió Escrita de la categoria Menorca, respectivament.

El Parlament ha organitzat el VII Concurs de Dibuix i el IV Concurs d'Expressió Escrita "Un Parlament per a tots i totes", adreçat als alumnes de sisè de Primària de Balears, que ha comptat amb la participació de 1.803 dibuixos de 65 centres i 1.105 redaccions de 46 centres, dels quals vuit han estat col·legis de l'Illa.

A més dels premis atorgats en la categoria Menorca, cal subratllar els guardons aconseguits per dos escolars menorquins en la categoria Balears: el segon premi d'Expressió Escrita obtingut per Damià Triay Gomila, del CP Mare de Déu del Toro des Mercadal; i el premi especial de Dibuix al millor lema de Claudia Florit Sintes, del CC La Salle d'Alaior. La participació dels alumnes en la nova edició de divulgació institucional ha consistit en la elaboració d'un dibuix que representa les funcions i l'organització del Parlament, acompanyat d'un lema, i en la redacció d'un escrit referit al tema "Valors i Parlament".

L'acte de lliurament del premis del concurs " Un Parlament per a tot i totes" va ser presidit pel secretari primer de la Mesa del Parlament, Eduard Riudavets, i va comptar amb l'assistència del batle des Mercadal, Francesc Ametller, el conseller de Cultura i Cultura, Joan Lluís Torres, el director general d'Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern, Miquel Perelló, els diputats Antònia Gener i Santiago Tadeo, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament des Mercadal, Rosa Palliser.