TW
0

Quintana es jubila

El 30 de juny Papereria Quintana tanca després de 40 anys d'agradable relació amb veins i clients. Vos trobarem a faltar.

La rebesàvia Margalida fa molts anys posà en aquest local del Camí de Maó, 41 una botiga de queviures (Ca sa Viuda)... que anar evolucionant amb el temps fins que na Nina (ma mare) hi començà la papereria que ara tancam. Volem agrair-vos a tots les atencions i l'apreci que ens heu demostrat durant tant de temps. Moltes gràcies.

Josep Quintana Torres
Ciutadella

Jornades amb encert

He de reconèixer que som un poc crític, sobretot quan les coses no es fan bé, però també se reconèixer quan es fan les coses ben fetes, i per açò també ho he de dir. Ben fetes i amb molt d'encert com ara les jornades de la "Festa del Medi Ambient" que ha organitzat l'Ajuntament de Maó i que es mereixen un deu. Unes jornades que han servit per informar, educar i conscienciar un poc més els ciutadans de la cura i respecte que hem de tenir amb el nostre medi ambient, sobretot a l'hora de reciclar. De conèixer més d'aprop les noves tecnologies pel que fa a energies renovables. De la importància de consumir productes de ca nostra, naturals, ecològics, frescos... I, sobretot pensades i orientades tant per a petits com per a grans. Unes jornades que han creat un bon ambient, que han donat vida al centre de la ciutat de Maó; un ambient del que hem gaudit amb família i amics. Així que som del parer que jornades o esdeveniments com aquest es repeteixin amb certa freqüència, ja que temàtiques i material no en falten....

Toni Olives Camps
Maó