La cala d’Alcalfar ha estat el passat cap de setmana l’escenari perfecte per celebrar diferents actes esportius, d’oci i musicals, en què residents, turistes i visitants també han pogut assaborir una barbacoa i una paella popular.  | ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS I RESIDENTS D’ALCAUFAR

TW
7

La urbanització turística i residencial d'Alcalfar, a Sant Lluís, ha viscut aquest passat cap de setmana les seves festes populars, que es remunten a principis del segle XX, amb una gran animació i assistència de gent en els diferents actes organitzats per l'Associació de propietaris i residents d'Alcaufar.

Les competicions esportives i nàutiques han comptat amb una gran participació, sobretot entre els més joves, que han gaudit de les competicions de volei platja, concurs de castell d'arena i futbol arran de la mar, mentre que els jocs infantils es van fer a la plaça de ses Alzines. També hi va haver una batucada, partida de truc, música en directe i revetlla, a més de barbacoa i paella popular.

El dissabte va tenir lloc l'encesa de la il·luminació especial de la cala i el llançament d'un castell de focs artificials, un dels moments més esperats de la festa.

El moment culminant va ser l'encesa el dissabte de la il·luminació de la cala i el llançament dels focs artificials. Aquest dilluns van acabar amb una bereneta popular a la torre d'Alcalfar amb l'assistència de cent persones.