Participants a la Trobada Interreligiosa celebrada aquest diumenge a Ciutadella. | Bisbat de Menorca

TW
0

El Claustre del Seminari de Ciutadella va acollir diumenge la tradicional trobada interreligiosa, que enguany va comptar amb la participació de membres del budisme, de la fe bahà'í i de les confessions cristianes evangèlica, anglicana i catòlica.

El bisbe, Gerard Villalonga, es dirigeix als assistents.

La trobada va començar amb unes paraules de benvinguda d’Isabel Marquès, directora del Secretariat de Diàleg Interreligiós de la Diòcesi de Menorca, i tot seguit van intervenir els representants de les diferents religions.

L'acte va comptar amb una nombrosa presència de públic.

És el cas del bisbe Gerard Villalonga, que va encoratjar a viure cercant el bé i la unitat per a construir la pau: «Si ens respectam i estimam entre totes les religions, esteim donant un testimoni de pau i fraternitat als altres. En aquest sentit, el representant budista Guen Kelsang Rabjor va destacar que perquè hi hagi pau al nostre entorn el més important primer és cultivar la pau interior.

Alumnes del Conservatori van oferir un petit concert.

A l’acte també van intervenir el reverend Paul Strudwick, qui va recordar el desafiament que suposa l’individualisme i el materialisme; Miguel Ángel Saeta, pastor de l’Església evangèlica de Ciutadella; Dolores Perales, germana dominica de l’Anunciata, i Isabel Moll, membre de la fe bahà’í, per a qui «tots els pobles de la Terra han d’adoptar un llenguatge universal, la pau».