El mostrador de Bio Magatzem. | Gemma Andreu

TW
3

El concurs de mostradors celebrat amb motiu del Maó + Flors 2024 organitzat per l’Ajuntament ha deixat la ciutat engalanada i florida gràcies a la participació dels diferents establiments comercials.

Segons el parer del jurat, l’expositor de la botiga de productes ecològics certificats a Menorca, Bio Magatzem, és la mereixedora del primer premi. A més de la possibilitat de promocionar el seu comerç amb una tanca publicitària, els responsables de Bio Magatzem rebran una dotació econòmica de 250 euros. Per una altra banda, Xoriguer i la botiga de roba Mark’s s’Arravaleta van ser reconegudes amb un accèssit de 125 euros cadascuna.

gg150524006 (11).jpg

Tots els premiats i finalistes d’aquesta edició de Maó + Flors 2024. | Gemma Andreu

A més, Òptica Riera va ser distingida amb un premi de 100 euros a la decoració més sostenible.

Novetat

Al mateix temps, Juana Pons Florit, veïna del carrer de Santa Eulària, va ser guardonada amb un premi de 100 euros en ser considerada la millor façana particular, una nova categoria incorporada enguany.

gg150524009 (4).jpg

Juana Pons juntament amb el seu marit al balcó de casa seva. | Gemma Andreu

Tot i que ja s’han designat aquests guardons, encara queda conèixer quin és el millor mostrador segons el vot popular. Els ciutadans poden triar aquell que més els agradi a través del formulari online habilitat a les xarxes socials i a la web de l’Ajuntament de Maó fins al pròxim diumenge 19.

A més, el regidor de Serveis Urbans, José Manuel García, recorda que tots aquells establiments que participin en els concursos de Maó + Flors, Gràcia i Nadal, seran obsequiats amb un taller de decoració.