L’equip humà que conforma Dentalamics és el vertader motor de la clínica | Gemma Andreu

TW

Un tracte proper, una atenció personalitzada, un ambient familiar i molta professionalitat són els ingredients que han aconseguit que Dentalamics hagi complert 20 anys de trajectòria amb una salut de ferro. Aquesta clínica dental s’ha convertit en un referent en higiene bucodental gràcies a la seva especialització i a l’actualització continuada tant en formació com en recursos tecnològics.

La gerent Pili Lucena va començar com a higienista dental l’any 1986 i uns anys després «el destí ens portà a muntar la nostra pròpia clínica», assenyala. L’obrí de la mà de la seva parella Pere Fiol al carrer Bisbe Sever l’any 2004. Al cap d’un lustre es traslladaren a la ubicació actual amb una aposta clara i ferma per la modernització dels instruments de feina i dels espais. I és que no hi ha dubte que el món bucodental evoluciona a passos agegantats. Lucena va començar amb un box de treball i actualment ja funciona amb quatre per cobrir la completa cartera de serveis i tractaments que s’ofereixen tant per a infants com per a adults: prevenció, higienes, tractament periodontal, emblanquiments, obturacions o empastaments, fundes, ponts o pròtesis fixes i removibles, extraccions quirúrgiques, implants i ortodòncia amb alineadors transparents o bràquets, entre molts altres.

L’equip humà que conforma Dentalamics és el vertader motor de la clínica. «Formem una gran família» i, per tant, es crea un ambient que, sens dubte, acaba arrelant en els pacients, qui somriuen amb salut. Així, a més a més de la gerent i higienista dental, la clínica disposa d’una directora mèdica sanitària, màster en ortodòncia i en endodòncia rotatòria, Sandra Casasnovas; d’un cirurgià maxil·lofacial, Daniel Argomaniz; i de la doctora Míriam Serra, màster en estètica dental. En aquest quadre mèdic s’hi suma una altra higienista, Mery Lucena, així com dues auxiliars, Norma Carreras i Núria Pons, la recepcionista Bel Lucena i el cap de manteniment Pere Fiol.

Per celebrar aquest vintè aniversari, l’equip assistirà aquest mes a la fira Expodental de Madrid.
Lucena no té més que paraules d’agraïment cap als pacients que confien la seva salut dental als grans professionals de Dentalamics.

Contacte