La cobertura audivisual de la gala de Sant Antoni celebrada el passat dissabte pel diari «Menorca» al Teatre des Born de Ciutadella va anar a càrrec d’un equip format per nou persones amb la direcció d’Antoni Fullana: Sebastià Taltavull (so i connexió),Antoni Cardona (realització), Josep Marí, Pedro Salord, Tolo Cardona, Martí Pons, Marc Florit i Tolo Frau | Josep Bagur Gomila

TW
0

Un equip de nou persones, liderat per Antoni Fullana, va fer possible la retransmissió per streaming el passat dissabte de la gala de Sant Antoni del diari «Menorca», que es va celebrar al Teatre des Born de Ciutadella. Un grup de professionals que formen Bisbat TV, una secció del Gabinet de Comunicació del Bisbat de Menorca.

La cobertura de la gala de Sant Antoni del passat dissabte es va fer amb la participació de cinc càmeres i altres tres persones en la realització, a més del director, que van estar ubicats a la part inferior de l’escenari del teatre. Una labor que va fer possible que els menorquins poguessin seguir en directe l’acte d’entrega dels «Protagonistas de la Vida Menorquina 2023» i dels premis periodístics.

Noticias relacionadas

El director de Bisbat TV, Antoni Fullana, assegura que «es tracta d’un equip de voluntaris i la seva feina és fer retransmissions per streaming. Per exemple, la darrera retransmissió que s’havia fet va ser l’any passat l’ordenació del bisbe Gerard Villalonga i es va poder veure en directe per IB3 i 13 TV».

Després de la retransmissió de la gala d’Es Diari, Bisbat TV cobrirà demà la missa de Sant Antoni que es celebrarà a la Catedral de Menorca, a Ciutadella, amb el concurs aquesta vegada de set càmeres. «La missa en honor del sant patró de Menorca serà emesa pel canal de YouTube del Bisbat i, a més, es produirà un vídeo que serà lliurat al programa ‘Mosaic’ d’IB3. Precisament, la secció de vídeos del Bisbat habitualment participa en el programa de la televisió autonòmica que els espectadors poden veure els diumenges matí», assenyala Fullana.

Creació

L’equip de Bisbat TV es va crear el 2020 arran de la pandèmia de la covid-19, recorda Fullana. «En qüestió de dues o tres setmanes es va posar en marxa, per emetre les celebracions a la Catedral per streaming i de llavores ençà l’equip ha anat creixent i evolucionant, fins al punt de poder emetre misses en directe des de la Catedral. A més, fa dos anys també va emetre la gala de Sant Antoni del Diari», subratlla.