El programa d'activitats es va presentar aquest divendres.

TW
1

El programa de Nadal, Cap d’Any i Reis elaborat per l’Ajuntament de Maó compta amb un total de 88 activitats entre les quals destaquen les organitzades per les associacions veïnals, culturals i esportives i entitats del municipi. El programa recull totes les activitats que es desenvoluparan entre els dies 2 de desembre i 6 de gener.

La programació atorga un especial protagonisme a les activitats per als fillets, com és l’encesa de l’enllumenat de Nadal, amb el tradicional conte «Els Llumets», un dels actes més emblemàtics del Nadal a Maó. Serà el pròxim dimecres 6 de desembre a les 18 hores a la plaça Constitució.

El mercat de Nadal es celebrarà del 6 al 10 de desembre entre la plaça Constitució i el carrer de ses Moreres. El mateix 6 de desembre s’inaugurarà la caseta solidària de na Gràcia i en Sebastià.

Per la seva banda, el 18 de desembre es farà una jornada a la sala de plens de l’Ajuntament, dins de la campanya de donació de sang «Aquest Nadal, regala sang», organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.

Els dies 17, 18 i 19 de desembre, el Pati del Claustre del Carme acollirà l’activitat DiverNadal!, una jornada de circuits de jocs i boti-boti per als infants amb monitors i monitores, i que pretén per afavorir el comerç al centre de la ciutat.

Cap d'Any i Reis

Quant a la festivitat de Cap d’Any, es celebraran les tradicionals Campanades infantils dia 31 de desembre al matí, mentre que el grup Fandango All Stars serà l’encarregat de la primera revetlla de l’any a la plaça Constitució.

Per acabar, el 5 de gener arribaran els Reis d’Orient al port de Maó i passejaran per tots els barris de la ciutat. Posteriorment, es farà la recepció a l’Ajuntament i es pronunciarà el discurs des del balcó.

El programa també compta amb la programació de Sant Climent i Llucmaçanes, organitzades per les associacions veïnals.