TW
2

Els establiments associats a Mô Comercial regalaran aquests dies als seus clients una motxilla de cotó, en el marc d’una campanya promocional que coincideix amb la celebració de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. S’han fabricat 3.000 unitats en quatre colors diferents amb material reciclat, per contribuir d’aquesta manera a reduir el consum de bosses d’u sol ús per generar manco residus. L’eslogan de la iniciativa és «Jo form part des comerç local».

Des de Mô Comercial expliquen que entre els seus objectius tenen molt present «fomentar el comerç de proximitat, de qualitat i sostenible. Per açò, en aquesta ocasió hem volgut que els socis puguin regalar als clients amb les seves compres una motxilla de cotó, perquè vagin sempre còmodes a comprar i, a ses festes de la Mare de Déu de Gràcia!», exposa en un comunicat després d’haver-les presentat la seva presidenta Maria José Soriano Santaló amb presència de representants de l’equip de govern de l’Ajuntament de Maó.

La motxilla està estampada amb la imatge que va crear Mô Comercial «per donar suport al comerç local a través de la consciència dels beneficis de l’economia circular i del sentiment de pertinença, ja que, tots junts contribuïm a crear un centre de Maó viu».

La campanya «Jo form part del comerç local» està inclosa dins les activitats a realitzar a través del conveni de col·laboració per l’any 2023 firmat amb l’Ajuntament Maó. També es disposa del suport de PIME Menorca.

Després de la presentació les dues parts han xerrat sobre pròximes campanyes comercials i la importància de seguir fomentat l’associacionisme com a eina de feina conjunta entre l’Ajuntament i l’activitat empresarial i comercial del centre de Maó.