Un grup de fillets es banya as Grau | Josep Bagur Gomila

TW
1

561.687 metres de solidaritat per als afectats per l’esclerosi múltiple. Aquest és el resultat de la campanya «Mulla’t per l’esclerosi múltiple» que, un any més, ha organitzat l’Aemim, i en la qual hi han participat fins a 762 nedadors.

Fa setze anys que l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Menorca s’adhereix a l’organització d’aquesta nedada solidària per tal de recaptar fons i conscienciar la societat envers una malaltia silenciosa però que afecta a més de 55.000 persones a tota Espanya.

El repte era superar els 475.145 metres que 630 nedadors van acumular l’estiu passat, i es va aconseguir. En total hi havia deu punts on la gent es podia banyar per l’esclerosi, al Centre Esportiu Malbúger, a les platges des Grau, Sa Mesquida, Alcalfar, Punta Prima, Es Canutells i la Platja Gran de Ciutadella, a la Piscina Municipal des Mercadal i al Bar Pons de Cala en Porter. A Macaret s’hi va fixar la seu central de la campanya i va ser el lloc on més gent es va sumar a la iniciativa, amb 116.832 metres per part de 170 participants.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 15 de julio en Kiosko y Más