Gentada. La proposta teatral a les portes del Geriàtric va aplegar més de 500 persones - Paco Sturla

TW
0

Al Geriàtric Municipal de Ciutadella ja s'hi ensuma l'ambient santjoaner gràcies a iniciatives com la que ahir capvespre va atreure més de 500 persones. Un any més, el "Foc i Fum Gran" va esdevenir tot un èxit.

La Plaça de Sant Antoni es convertí novament en escenari per a la representació de fragments de la sarsuela de mestre Joan Benejam. En aquesta ocasió, i a diferència d'edicions anteriors en que es comptava amb actors veterans en el marc del programa "Ara que tenc temps", els encarregats d'escenificar l'obra van ser joves pertanyents a diferents grups de teatre i escoles.

Com indicà el director d'escena, Miquel Fullana, "la idea és transmetre la tradició entre els joves, perquè aprenguin a estimar les tradicions". Així, Jesús Gaimundi es va ficar en el paper de Bartomeu de Son Tica, Teresa Caules actuà de Francisca, Lluís Febrer va representar a Rafel i Samuel Bosch va fer de L'amo en Joan.

Amb ells, el carismàtic Carrelet va ser interpretat per David Marquès, Aina Salord va fer de Maria, Joan Domingo va actuar com a Pericu, i Marta Gomila i Maria Arguimbau van fer de guàrdies civils. Tots baix la direcció de Fullana, i amb Pere Domingo com ajudant de direcció.

Els residents del Geriàtric i del Centre Sociosanitari de Santa Rita van poder gaudir d'una bona estona, acompanyats per familiars i amics, amb diferents escenes de l'obra costumista ambientada en Sant Joan. El capvespre es va arrodonir amb una bereneta de xocolata i ensaïmada i una rifa de productes típics menorquins, els beneficis de la qual serviran per organitzar activitats amb els residents del Geriàtric Municipal.