TW
0

Autofitxa

Som na Núria Guasch Coll, tenc 24 anys, som de Ferreries, i en fa set que visc a Barcelona amb el meu company Roger, que és el baixista de Lo Petit Comitè.

Viu de la música?
No. Jo faig feina d'educadora social , i curiosament, dels quatre que formem el grup Lo Petit Comitè, tres treballem dins el mateix àmbit, la qual cosa fa que les lletres de les cançons que fem tenguin un gran component social; no tant anar en contra de, volem ser positius, construir aportant noves idees.

Vostè te formació musical.
Exactament, cosa que agreixo al meus pares que varen insistir en aquesta matèria formativa. Sóc filla de l'Ateneu Musical, malgrat que en aquell temps l'escola no portava aquest nom. Tot i tenir una base acadèmica, cal posar-se al dia, cosa que jo no he fet, però quan no estàs tan lligada a la part tècnica, potser et permet ser més creativa, tal volta seria necessària una retroalimentació

Avui (per ahir), ha actuat a Ferreries amb Lo petit comitè. Ha anat bé?
Sí, esteim satisfets. Lo Petit Comitè, és un grup que el formen també David Vázquez, Xavier Bonastre i Roger Fer, sota el lema de menys és més, un grup on els instruments són guitarra, baix i bateria i d'ençà la meva incorporació, també hi ha violí i un altre veu.

També forma part d'un altre grup.
Efectivament, i no fa massa també actuarem aquí, a Menorca, Maneles i Lluïses. Aquest grup sorgeix d'un altre manera i una musica diferent. El formem sis dones, amigues. És un grup coral i sorgí després de cantar en festes d'amics i d'aquí l'embranzida.

Faci una petita semblança de Lo Petit Comitè.
El nostre epicentre és el barri de Sants, allà tenim el nostre local, i formem part de la vida del barri que és molt rica en tots els vessants culturals. David Vázquez és el compositor i la resta fem la nostra aportació, una volta feta la cançó. Cal dir que els quatre membres del grup venim de diferents recorreguts musical, i no ens hem encasellat en cap musica en concret i potser aquesta és la riquesa del grup.

Com ja ha comentat, en poc temps dues actuacions a Ferreries.
Efectivament, aquests dos mesos els tindré que posar marcats al calendari, he pogut mostrar, amb la resta dels companys, el que faig a Barcelona, que són dos mons diferents, però cal que és coneguin.. Estic molt contenta.