Inauguració. Alumnes del Centre d’Art i personatges fotografiats van omplir la sala encuriosits i visiblement satisfets pel resultat - R.C.V.

TW
0

Entre un infant acabat de néixer, devora el pit de la seva mare, fins a la panxa d'una dona embarassada que duu una flor cap a una tomba, tancant el cicle, les diferents etapes de la vida de l'ésser humà estan contades en imatges de manera linial seguint un fil conductor imaginari. La infantesa, l'adolescència, la joventut, la maduresa, la vellesa... i amb elles, la tendresa, els jocs, la rebel·lió, l'amor, el perfeccionament, la plenitud, la serenor... són les protagonistes a l'exposició que ahir fosquet es va inaugurar a la sala Xec Coll de Ciutadella.

"El pas del temps" és el resultat de les feines de final de curs dels alumnes de fotografia digital del Centre d'Art, una proposta de vint imatges fotogràfiques, la majoria en color, encara que alguna en blanc i negre, en format 90 x 60, que estarà oberta fins al proper 30 de setembre.
Vint autors que, tal com explica Lluís Coll, un dels dos professors de fotografia del Centre, han enfocat el treball amb llibertat i de manera absolutament creativa. Alguns han recorregut al seu entorn íntim i més proper. Altres, a personatges del carrer. N'hi ha hagut que han partit d'idees més conceptuals, o de moments espontanis... La mostra és tan variada com suggerent.

La inauguració

Ahir a les 20 hores, els alumnes fotògrafs, i els protagonistes fotografiats, van omplir la sala, en un ambient encuriosit i visiblement satisfet. Lluís Coll va aprofitar per felicitar els alumnes per la feina feta, i Josep Mascaró, director del centre, els va encoratjar a seguir endavant.