Oferta. D’arts visuals i plàstiques

TW
0

El Centre Municipal d'Art de Ciutadella va presentar ahir l'oferta d'activitats d'estiu amb la intenció de permetre que les famílies comencin a planificar les rutines estiuenques i les vacances dels més petits, conciliant la vida familiar i laboral. I és que enguany, la novetat del centre municipal és una proposta de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores adreçada a fillets d'entre sis i catorze anys. Manualitats, activitats a l'aire liure, paper "mâché", ceràmica, titelles, tallers d'expressió artística, reciclatge creatiu, jocs i gimcanes, dirigides i acompanyades per sis monitors en total.

Les activitats proposades es realitzaran prioritàriament al Centre, al carrer del Seminari nombre 5, encara que la intenció és traslladar els processos creatius a l'aire lliure i al carrer. Algunes activitats s'exposaran, altres, les gaudiran les famílies quan acabi el curs, hi haurà jocs al carrer, posades en escena amb decorats propis, etcètera. El centre pretén que fillets i filletes es diverteixin creant.

Les places són limitades i el preu de la matrícula és de 130 euros al mes, encara que també s'ofereix la possibilitat de matricular-se per setmanes, i el preu és de 50 euros.
Joves i adults

Recollint la bona acollida dels anys anteriors, el Centre d'Art proposa set cursos per a joves i adults. Un taller de Sumi-e, els dijous matí, del 5 al 26 de juliol a càrrec de Pacífic Camps; taller de cal·ligrafia gratuït, els fosquets del 13 al 23 d'agost amb el professor Antoni Argilés; un curs de fotografia analògica tots els dimarts del 3 de juliol al 28 d'agost amb Paulino Amorós Mascaró; artesania amb fil del 2 al 30 de juliol o de l'1 al 29 d'agost amb la professora Nit Barbeta Llop; color i pintura experimentals els matins del 2 al 30 d'agost amb Pacífic Camps; tallers de retrat digital, dimecres i divendres matí, del 4 de juliol al 15 d'agost amb Josep Bagur Gomila; i passejades d'Art, a càrrec d'Anna M. Bagur cada dimecres capvespre, del 4 al 29 d'agost.