TW
0

La tardor troba un reducte de calidesa entre les butaques del Teatre Principal. La programació presentada ahir per la regidora Maria Josep Morell i la gerent Conxa Juanola, posa a l'abast de l'ampli públic un seguit d'espectacles, concerts i actes diversos que omplen els pròxims dos mesos. Fins a 17 activitats, organitzades des del propi Teatre a més d'onze entitats i companyies més, obre un ampli ventall de possibilitats que pretén ser del gust d'un públic també divers.

Com a novetat destaca la inauguració, per primera vegada, del curs de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca. Des de l'organització també s'ha volgut destacar tres obres de teatre de qualitat: teatre de text amb l'obra seleccionada pel Projecte Alcover 2009 "CamaradaK"; l'humor intel·ligent amb "Las gallegas"; i "American Buffalo" que serà l'obra representada durant l'acte d'entrega del Premi Born 2010 de teatre.

A més s'oferiran cinc concerts emmarcats dins el programa "Músiques del Món", dos monòlegs de reconeguts artistes, jazz, dansa, flamenc i altres actes diversos.Ball de xifresAl Teatre Principal de Maó han acudit fins el mes de setembre 39.073 espectadors, 650 menys que l'any passat. El Principal posa especial èmfasi en els preus assequibles a totes les economies per a cada un dels actes que organitza.

"Un te a la menta"
L'Orquestra Àrab de Barcelona ofereix el primer dels dos concerts familiars de la tardor. El concert es centre en les músiques de la cultura del Magrib amb la que es tenen més vincles dels aparents.

"Camarada k"
Un espectacle de Teatre de Mar que es configura a partir dels diaris, la correspondència, la producció literària i la vida de l'autor rus Daniil Kharms que va viure la II Guerra Mundial.

Joe Lovano
El saxofonista Joe Lovano (Cleveland, 1952) es un dels saxofonistes tenors més importants dels que hi ha avui en actiu. Innovador, espontani i gran improvisador. Un concert oferit per Jazz Obert Aligators.

"Las gallegas"
Entre el teatre i el clown "Las gallegas" descobreixen al públic la seva particular visió d'un viatge a través de la mort. Apareixen al seu propi funeral ingènues a la nova realitat que hauran de descobrir.