L’actuació musical d’alguns membres de la família, entre ells, els seus fills, un dels moments més emotius. | Katerina Pu

TW
0

La parella formada per Álvaro Cardona i Lola Mir va rebre ahir l’homenatge que es mereixen per dedicar-se en cos i ànima durant tota la seva vida a la música.

L’Ateneu de Maó va ser l’espai que va acollir l’acte de reconeixement als impulsors del seu Grup Filharmònic i, posteriorment, de la seva coral femenina, en una sala plena fins a la bandera amb més de 140 assistents que no es volien perdre aquesta cita per res del món. Tal allau va obligar a fer que alguns d’ells haguessin de presenciar-lo des de l’entrada sense poder accedir-hi.

Dedicatòries

En tractar-se d’una nissaga de músics, tota la família Cardona Mir va formar part de l’homenatge oferint allò que uneix els seus llaços: la música. Els seus fills, que continuen el llegat familiar, van protagonitzar un dels moments més emotius del fosquet en dedicar-los una actuació d’allò més brillant. Com no podia ser d’una altra manera, la música va esdevenir una part troncal de l’esdeveniment.

Repàs a la vida de Lola i Álvaro a través de fotografies. | KATERINA PU

Lligats al Grup Filharmònic de l’Ateneu des de fa 70 anys, tant el nou president de l’entitat maonesa, Jaume Verdaguer, com l’expresidenta Margarita Orfila, amb dotze anys de mandat a les seves espatlles, van voler dedicar unes paraules a la parella. Al mateix temps, diversos testimonis que han passat per la vida d’ambdós van voler deixar el seu granet d’arena en l’acte d’homenatge.

Aquest es va tancar amb un sentit brindis amb cava per celebrar la vida de Lola i Álvaro.