Vídeo del cantautor Guillem Roma a Menorca.

TW
3

La visita a Menorca per actuar al Claustre del Carme durant aquest estiu ha estat profitosa per al cantautor català Guillem Roma, qui a banda d'oferir el seu repertori en les vetllades de Maó, ha aprofitat per enregistrar dos vídeos musicals a Sa Cetàrea, a Ciutadella.

Les dues filmacions es poden veure a Youtube, on ja han estat visualitzades prop de 4.000 vegades. El propi músic explica que van ser dues gravacions «en acústic, acompanyada per la veu i el violoncel de la meva germana», complementant la seva guitarreta.

Els Roma interpreten «El salt» i «Foc», dues cançons del disc «Nòmades», publicat aquest mateix any.

Com apunta el cantant, «El salt» és un tema que tracte l'enamorament, que «funciona molt bé als directes, perquè és alegre, estiuenc, i anava molt bé amb el clima i l'ambient» que es van trobar els artistes durant la seva estada a l'Illa.

Per la seva banda, «Foc», és una cançó amb un rerefons social, «en pla crític, sobre la regeneració», cosa que transmet a través de la «metàfora del foc com element regenerador». És, tal i com afegeix Guillem Roma, una «poètica apocalíptica».