La batlesa i la regidora de Cultura amb els guanyadors de l'edició | Ajuntament de Maó

TW
0

El Concurs de Fotografía Maó+Flors 2014 ja té els guanyadors. En la modalitat de color ha obtingut el primer premi Sara Morán Ruiz amb l'obra «Melangia» (dotació de 100 euros), mentre que Xec Gomila, amb «Delegació Govern» (75 euros), i Marisol Olavarria Bozzo, amb «Sombrero alado» (50 euros), han aconseguit el segon i tercer premi respectivament.

En la modalitat de blanc i negre, el guanyador ha resultat Bernat Villalonga Pons, amb «La flor en la decoración» (dotació de 100 euros), mentre que Pedro Riveiro, amb «Reflejos» (75 euros) i «Sombras» (50 euros), ha obtingut el segon i tercer premis.

Projecció

La batlesa Águeda Reynés i la regidora Elisa Mus van encapçalar l'acte d'entrega dels premis. Com a anècdota, la guanyadora del certamen de color, Sara Morán, no va poder assistir per trobar-se de viatge, pel que recollí el premi el seu pare.

Durant l'acte, que va tenir lloc a la Sala d'Exposicions La Caixa de Maó, es va inaugurar l'exposició amb les obres del concurs i va tenir lloc la projecció digital de les imatges.