Es Mercadal. La Sala Multifuncional es va omplir de gom a gom per gaudir d’una nit d’il·lusionisme condimentat amb humor. - J.J.

TW
0

Amb totes les entrades exhaurides, la primera trobada de Mags de Menorca fou tot un èxit. Amb gent vinguda d'arreu de l'illa, la Sala Multifuncional des Mercadal quedà petita per donar cabuda a la molta gent que volia assistir a la nit màgica que l'associació Màgics Menorca, va organitzar as Mercadal. Capitanejats pel Mago Javier, a la nit de l'il·lusionisme hi participaren la resta de mags que treballen a l'illa: Lawrence el Mago, Oliver Maldonado, Adrian Mc Broom, i el gran Pepot i Mc Xabier, tots ells oferint diferents espectacles, condimentat amb algunes gotes d'humor.

La trobada, que neix amb voluntat de seguir en els propers anys, és el millor mostrador de la capacitat i treball que porten a terme els mags que treballen a l'illa, la majoria d'ells, no de d'una manera professional, però que la mateixa màgia com si ho fossin, i així ho va reconèixer tot el públic que s'ho va passar d'allò més bé amb aquesta primera trobada de Mags.