TW
0

Sols han passat 8 mesos, però als seguidors dels Inventari els hi ha semblat una barbaritat. Un temps sense activitat per mor de l'inici de la carrera en solitari del seu cantant, Bep Marquès. "Cançonetes" ha estat un èxit, s'han venut més de 2.000 discos i és un projecte que no deixaré de banda, però ja és hora que Inventari torni".

Marquès explica el sentiment de fidelitat que l'envaeix cap al seu grup de sempre i avança que la primera actuació del grup tindrà lloc el proper dia 6 al Casino Nou de Ciutadella (22 hores) amb motiu de l'aniversari del Club Volei Ciutadella. "Allà compartirem cartell amb Cris Juanico i els Mags de Binigall", afegeix.
La setmana passada començaren els assajos per a, després de quasi un any, reenganxar amb una sèrie de directes a Catalunya, Mallorca i Menorca. La formació ja té altres dades tancades de concerts. De fet, a principis d'any està previst que actuïn al Jazz-Bar S'Art Club d'Inca.

"Farem gira de nou per terres catalanes", explica el cantant. Per a la reentré, Toni Bosch (guitarra acústica), Nasi Comellas (guitarra), Pam Sintes (baix i cors), Tony Taltavull (bateria) i Bep Marquès (cantant) han escollit temes antics que fa estona que no sonaven i que el públic els hi solia demanar a les seves darreres actuacions. Cançons de gran demanda com "Mirant la mar", "Tornaràs" o "Sa teva peresa" que compaginaran amb el repertori del seu darrer disc "Encara hi som a temps".

El local d'assaig del carrer Formentera escalfa motors per tornar a compartir amb la gent el seu característic pop rock en català. "Tots tenim moltes ganes de reprendre el directe perquè el nostre darrer treball com a grup encara està ben fresc", diu Marquès, qui senyala que un dels indicadors de demanda per a la reaparició dels Inventari han estat les nombroses peticions musicals al respecte que ell mateix ha rebut com a locutor i director del programa de Ràdio Balear "Sa Nostra Música". El que sí que té clar el cantant és que abans d'un nou disc d'Inventari arribarà la segona entrega del seu projecte en solitari, "Cançonetes". "La cosa ha funcionat tan bé que amb en Toni i n'Ignasi hem decidit no allunyar-mos massa d'aquesta línia. Des del passat gener hem fet un total de 45 concerts". A més, el solista no descarta, per exemple, fer alguna versió de Tomeu Penya.

Tant Inventari com Bep Marquès (en solitari) continuaran treballant amb el segell mallorquí Blau DiscMedi.