Campanya. A.Palliser i Rotary Club de Mahón-Maó impulsen la iniciativa amb un disseny de Marc Jesús - Javier

TW
0

Vestir amb una camiseta amb clara empremta artística i a la vegada aportar solidaritat, ja és possible. L'empresa menorquina A.Palliser i Rotary Club de Mahón-Maó han unit esforços per recolzar, mitjançant una camiseta, l'associació de pares de nins amb càncer de Balears (ASPANOB).

El disseny és obra del prestigiós artista Marc Jesús qui es va comprometre des del primer moment en aquesta campanya solidària. Les samarretes tenen un cost de dos euros i estan a la venda en tots els establiments d'A. Palliser a Maó, es Mercadal i Alaior. La recaptació íntegra serà per a ASPANOB. Es farà una primera tirada de 1.500 camisetes en dos colors, gris i taronja, i en diferents talles. En funció de l'evolució de la campanya, estan previstes tirades successives.

El conseller delegat de l'empresa menorquina, Carlos Palliser, explica que cada estiu l'entitat obsequia els seus clients amb una camiseta. Però enguany, tenint en compte la greu situació que sofreix la societat, van pensar en aportar el seu granet d'arena a qui més ho necessita. Així és com A. Palliser assumeix la totalitat del cost de producció de les samarretes i de difusió de la iniciativa.

Per la seva banda, Marc Jesús informa que el disseny vol ser una "apologia de la vida" i afegeix que "el globus que s'escapa vol representar allò que deixem enrere sense voler". És, segons l'artista, una història maca, alegre, divertida que acompanya l'eslògan d'aquesta primera campanya solidària, "Siempre en tu vida".

Marga Pons, responsable d'ASPANOB a Menorca, no podia més que agrair aquest acte, indicant que la situació de l'associació és "crítica". Les subvencions del Govern relatives a 2011 estan encara pendents de cobrament i el manteniment dels cinc pisos de què disposen es fa cada cop més complicat. No obstant, hi ha llista d'espera per ocupar-los.