TW
0

Després dels terratrèmols succeïts a Haití i Xile, a la nostra comunitat educativa vam pensar que havíem de fer alguna cosa per solidaritzar-nos amb aquestes persones que ho havien perdut tot.El primer pas va ser treballar a les diferents aules les notícies sobre aquests aconteixements per saber de primera mà tot el que estava passant. Després el claustre de professors i la junta d'APIMA decidírem organitzar una festa solidària per recaptar fons que poguessin ajudar a aquestes persones.
Ens vàrem repartir les feines per cicles:
Infantil, primer i segon cicle vam fer tallers de menjars amb col.laboració de familiars que varen venir a l'escola per dur a terme aquesta tasca.
El tercer cicle es va encarregar de l'organització del tragabolles i de la tòmbola.
Les famílies de l'escola van aportar objectes per la tòmbola així com menjars fets a casa i begudes.
El passat divendres dia 26 vam celebrar la festa. Va ser un exitàs!
Es van dur a terme diverses actuacions:
Membres de l'APIMA juntament amb la mestra de música van organitzar cançons i danses. Els alumnes de tercer cicle organitzats per la mestra d'educació física van fer malabars.
A les parades de menjar i begudes no donàvem abast. A la tòmbola i als tragabolles varem repartir tots els premis.
La recaptació va ser de dos mil vint-i-cinc euros que seran gestionats pel Fons Menorquí de Cooperació.
El Claustre de professors/es ens hem sentit molt recolzats a l'hora de dur a terme totes aquestes activitats. Volem agrair tant als membres de la junta d'APIMA com a la resta de famílies de l'escola la seva col·laboració i solidaritat.