TW

La passada primavera s'han complert 50 anys de la inauguració de l'hotel Sant Tomàs, situat en la urbanització del mateix nom.

Tant l'empresa propietària com els qui vam ser els primers treballadors de tan emblemàtic establiment turístic no volem passar per alt aquest aniversari.

El proper dia 19 del corrent mes de setembre (dilluns), les persones que érem allà fent feina, esteim convidats per part de SET Hotels a un dinar al mateix hotel. Ens reunirem una estona per recordar com eren les coses a l'hotel, a la urbanització, al poble des Migjorn, a l'illa de Menorca... i per celebrar aquesta fita tan important.

Hem aconseguit localitzar la majoria dels participants en l'inici d'aquella aventura; però aprofitam la generositat de les planes del Diari MENORCA per avisar qualsevol persona que, pel motiu que sigui, no haguem pogut trobar, perquè es doni per convidada; en una paraula, si qualcú era a l'hotel la temporada de 1966 i encara no li han dit res, que contacti, per favor, amb nosaltres i li ben explicarem el programa.

Tot i que es pot calcular fàcilment, volem remarcar que els més jovenets d'aquell moment (posem, uns 14 anys), ja esteim jubilats, o quasi; per tant, la immensa majoria dels protagonistes d'aquella mítica temporada estival, avui ja no ens trobam en actiu.

Esteim segurs que serà una jornada emotiva, polida, amable, grata... Serà emocionant recordar junts aquella Primera Temporada! Reviurem la complicitat i bona companyia de tot el personal per tirar endavant aquell nou projecte... Podrem constatar i comentar els grans canvis -la majoria per bé- que ha sofert la nostra societat en aquest darrers cinquanta anys.

Acabam aquestes retxes agraint a la Direcció de l'hotel la seva invitació i totes les facilitats que ens han brindat per dur a terme aquesta trobada. I cedim un nombre de telèfon per afegir qualcú, si fos el cas: 971-370-112.

Ànims a tothom... que dilluns 19 de setembre mos ajuntam!

Cordialment,