TW

Tenia molt clar de que na Montse Morlà no en faria res, ni ho ha intentat per fer les coses bé. Vaig demanar una reunió amb ella dia 27 de juny per aclarir els aspectes d'una carta rebuda dia 8 de juny de que no podíem sortir a les festes des nostre poble. Tenc l'entrevista amb ella i es fa la desentesa amb el tema dels empadronaments i em demana: «No presentau els empadronaments quan vos inscriviu?». Jo li vaig dir que no i que a Cultura sabien que estàvem empadronats a Maó per temes personals i legals. Na Montse va respondre: «Així és fall de Cultura». Jo li vaig dir que Cultura m'havia dit que ens tornéssim a empadronar a Sant Lluís si teníem el tema del llibre de família aclarit. Jo li vaig respondre que renunciaríem a sortir com a maonesos perquè tenim un sentiment pel poble natal i que durant més de 36 anys hi he estat. La batlessa no es va dignar a fer res més que ensoldemà fer un article per «Es Diari» figurant una regidora i un altre article el dia 2 d'agost. Ni s'ha dignat a fer una reunió/assemblea amb els que van decidir no deixar-nos sortir amb noltros per poder exposar les coses sense que ells ho comencessin per «Es Diari». Això és la democràcia que hi ha a l'Ajuntament de Sant Lluís. Na Montse passa la pilota a Cultura i Cultura em diu i escriu que na Montse és la que li ha fet cercar els empadronaments i, segons me diu a jo ella no sap res.

Esteïm ben tranquils de que renunciant el 2015 a sortir com a cavallers inscrits a Maó no vam faltar el respecte, com mos van dir per escrit que ho van decidir a una assemblea, segons la carta que ens van enviar, decidit per assemblea dia 1 de juliol però segons la batlessa es va decidir dia 24 de maig a una assemblea de revisió d'estatuts i la darrera on va assistir na Montse. A les dues de després ja hi va anar la regidora de festes.

No m'enred més perquè és ben tirat perdre més temps. El que tenc molt clar és que hi hagués hagut en Tòbal o en Sino com a batles les coses no haguessin arribat on han arribat. Ells eren persones i s'haguessin reunits tots junts per poder-ho xerrar.

En poques paraules: interessats moltíssims, coneguts també però amics contats amb els dits d'una mà. Ara veurem l'any que ve quina excusa trobau per no deixar-nos sortir. Tres santlluissers natals molt decebuts per gent que pensàvem que eren amics i al final han demostrat ser coneguts o interessats.