TW

Des de l'Ajuntament des Migjorn Gran volem donar l'enhorabona i reconeixement al Club Agility Migjorn.

Activitat que tot i ser desenvolupada per animals està reconeguda com a disciplina esportiva i cada any ens dóna alegries al nostre poble. Aquest passat cap de setmana Na Neus Martí i en Gust varen quedar primers en la categoria 40, en Pere Sales i en Dark van quedar primers en la categoria 50, i en Pere Sales i en Wick segons en la categoria 60.

Així mateix el Club Agility Migjorn (Siscu Aguilera amb na Nuca, Marga Torrent amb en Foc, Neus Martí amb en Gust, Pere Sales amb en Dark i Pau Martí amb en Nit) varen quedar campions per equips i en Pere Sales i en Dark campions absoluts de la Copa Balears.

Aquestes victòries són fruit d'una feina en equip i de tota la directiva del Club Agility Migjorn i de tots els esportistes que setmana rera setmana entrenen i gaudeixen de l'esport.

També volem destacar a part de la tasca esportiva, la tasca d'educació i ensinistrament que fa el club amb els cans, que millora la convivència dels nostres cans al municipi, fent que el comportament dels animals estigui totalment integrat dins el municipi i a més sigui un exemple per altres propietaris de cans.

Enhorabona i seguiu així.