TW

Vull avui compartir unes retxes amb la gent de Menorca, en especial la des Migjorn Gran.

Les primeres paraules han de ser per la gran novetat del Club Esportiu Migjorn en aquesta temporada 2015-2016: un vell desig, moltes vegades comentat amb amics, mares i pares, directius del CD Migjorn, companys del Consistori, etc... és ara una gran realitat. A la fi, enguany tenim un equip que participa en les anomenades categories menors!

El Club Esportiu del municipi ha sumat al seu ja veterà i consolidat equip de regional preferent, l'equip benjamí, una gran fita per qualsevol persona que sap que -com en altres parcel·les de la vida- s'ha de tenir visió de futur. Fa goig veure com es manegen aquests al·lots de 8 i 9 anys, dissabte a dissabte, per anar enllaçant un gran partit rere un altre, amb victòria la majoria de les ocasions.

L'enhorabona, idò, en aquests fillets; a en Xavi, el seu entrenador, el qual duu a terme una gran tasca educativa i esportiva amb els infants al seu càrrec. Seguirem venint a animar-vos!

I en l'altre extrem de l'arc d'edats, com sempre, el primer equip ens ha donat una gran lliçò d'insistència, constància i perseverança: no defallint, ans al contrari, augmentant els esforços al llarg de moltes setmanes en què els resultats no acabaven de cuallar. A la fi, han arribat les satisfaccions: 9 punts en quinze dies, del 28 de febrer al 13 de març.

Un equip jove que ha vist recompensat en aquestes tres darreres jornades tota la feina duta a terme des de l'inici de la temporada; un planter de jugadors, grans lluitadors, ben avinguts, una pinya molt ben dirigida per aquest gran tècnic, en Víctor Pérez; ajudat per en Marc.

Per tancar el cercle, la nostra sempre fidel afició; i una junta directiva que està fent una bona tasca; pensam encerta de ple renovant l'entrenador, per anar consolidant l'actual projecte.

Amb salut de ferro, els colors verd i blanc segueixen endavant!

Rebeu tots, idò, una forta i sentida abraçada.

Enhorabona i moltes gràcies a tothom!