TW

Com a alcaldessa d'Alaior, en representació de tots els ciutadans, i especialment de tots els Consistoris que ha tingut aquest poble en més de mig segle, vull deixar constància de l'enorme tristesa que ens ha provocat la mort de n'Arcadio Gomila.

Des de la seva faceta com a corresponsal del Diari MENORCA, n'Arcadio va ser el testimoni directe i el transmissor principal de la major part d'esdeveniments que s'han produït en aquest municipi, atent i proper a tota l'activitat que generava l'Ajuntament. Persona implicada en els àmbits cultural, associatiu i esportiu al llarg de les dècades que dibuixen una longevitat més que inquieta, ha estat una persona estimadíssima per tots els ciutadans fins els darrers dies de la seva vida.

A l'Ajuntament el recordarem amb afecte i estimació com a una presència constant, col·laboradora i positiva, una persona feta a si mateixa, pacient, feinera, amable i generosa, amant de la música i de literatura, que ens deixa bones poesies i cançons i també l'exemple de civisme en el més ample sentit de la paraula.