TW

Un altre any, malgrat la pluja, els Reis de l'Orient van passar pel poble des Migjorn Gran, per omplir d'il·lusió i sorpreses els cors de petits i grans. Aquesta arribada és possible gràcies a la collaboració de moltes persones que, de forma altruista, treballen durant setmanes perquè el dia 1 de gener els patges eeials venguin a recollir les cartes dels desitjos i que el dia 5, els Reis venguin també a fer la seva feina i els patges i ajudants duguin a les cases tots els regals.

Des de l'Associació Cultural i Recreativa des Migjorn Gran volem donar el nostre més sincer agraïment a totes i cadascuna d'aquestes persones, associacions i entitats que aporten el seu granet d'arena en aquestes dues nits tan màgiques.
A totes les persones que s'encarreguen dels vestits i turbants; als qui dissenyen i monten la carrossa, ocupant una nau del polígon industrial d'Autocares Vidal; els cavalls surten ben engalanats i vistosos; i tots els personatges ben maquillats i ordenats, amb els respectius vestits, torxes... i regals! Camions plens de regals a punt per repartir, qua han estat prèviament organitzats a la nau de Transports Andrés.

Aquest any hem d'agrair especialment a la Parròquia de Sant Cristòfol, que ens va donar aixopluc i va permetre la lectura del discurs dins l'església, així els més petits van poder veure ben de prop les Majestats.

Un any més, volem agrair també la participació de tots els col·laboradors i demanar la seva necessària ajuda pels propers Reis 2017 que ja es preparen. Gràcies a l'Ajuntament, la parròquia de Sant Cristòfol, la Banda de Música, el club hípic Sa Creueta, el Taller Mecànic Vicent, a Autocars Vidal, Ca na Genera, Transports Andrés i Transports Jeroni, a les entitats Sa Nostra i La Caixa, i a Sa Xaranga.

Finalment, aprofitem l'ocasió per fer una crida a tots els músics des Migjorn, perquè entre tots poguem aconseguir que els Reis 2017 venguin acompanyats, com ja és tradició, de la Banda de Cornetes i Tambors, ja que aquest any no ha estat possible. Esperam la vostra col·laboració!