TW

Si m'ho permeten faré una nova pregunta als responsables de la Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, més coneguda com a Correos, encara que, escèptic com he tornat, no confii gens en una resposta. Ja ho vaig provar fa uns mesos sense cap resultat*...!

Amb considerable freqüència sorgeix el greu debat de les comunicacions de Menorca, tema de gran importància i clara repercussió social i econòmica.

La pregunta és senzilla: formen part els correus d'aquesta comunicació…? Si la resposta és afirmativa, estem més fotuts del que pensàvem. L'exemple, que pot semblar petit, irrellevant inclús, és prou clar. dia 23 de febrer, vaig dipositar dues postals a l'edifici central de Correus a Sevilla: una anava dirigida a uns bons amics de Maó i l'altra a una amiga francesa que viu a Soyaux, suvora la ciutat d'Angulema, Idò bé, el cas és que tres dies més tard, el 26 de febrer, l'amiga francesa rebia la meva postal... la de Maó va arribar al seu destí vuit dies més tard. Té això alguna explicació lògica…?

(*) El passat gener demana jo si era acceptable quan unes postals des de Barcelona havien estat 19 dies en arribar a Maó.