TW

Tots els que diumenge capvespre, llucmaçaners i visitants, ens varem atracar fins el pla de l'Església de Llucmaçanes per viure els actes d'inici de les festes de Sant Gaietà, vam gaudir d'un fosquet ple d'emocions.

En primer lloc, destacar l'abséncia per malaltia, de forma sobtada, de la nostra presidenta de l'Associació de Veïns, na Pepa Orfila, que físicament no hi va poder esser, però tots els companys de la junta i amics, la varem tenir ben present durant els actes que es van celebrar, esperant que ben prest torni estar entre nosaltres.

Desprès de la impecable presentació del pregoner, a carrec `del vice-president, Antoni Carreras, va tocar el torn a n'en Just Pons, pregoner d'enguany.

Senzillament, genial. Un pregó plé d'humor, aquest humor que té en Just, i que no tothom sap transmetre, sense fer mal a ningú, demostrant una vegada més, que les coses es poden dir, bones i dolentes. Un tros d'home que estima el poble de veritat (formar part vuit vegades de l'Associació de Veïns ho diu tot), i que entre anècdotes i vivències personals, ens va fer passar un vespre que no s'oblida fácilment, com acertadament deia el periodista d'«Es Diari» , que va cobrir la informació del pregó.

Com a cloenda de l'acte, el nombrament del «Llucmaçaner de s'any», en Biel Pons Gomila, es fuster, un altre llucmaçaner amb 'denominació d'origen'.

Moltes grácies Just i moltes gràcies a l'Associació de Veïns per fer-nos passar un inici de festes tan divertit.
Que siguin bones festes per tothom.