TW
0

Per què no?

MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc) és una associació jove que té, entre d'altres, l'objectiu d'organitzar esdeveniments que ajudin a dinamitzar la vida social i cultural de Ciutadella. Fins ara, MAC ho ha tingut molt fàcil ja que ha comptat amb la col·laboració de molts: associacions, entitats privades, parròquies, artistes, ciutadans i, també, l'Ajuntament de Ciutadella. L'associació ha organitzat tot just una diada de presentació, un festival poètic i una xerrada sobre Can Saura, quelcom que no ens atorga massa experiència.MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc) va anunciar en una entrevista realitzada per aquest diari que es proposava organitzar una pista d'aventures de cara a las vacances de Nadal.

De fet, dia 7 d'octubre vam presentar aquest projecte on pares i fills podrien acudir a passar l'estona. Fa un parell d'anys que ningú organitza activitats de lleure per Nadal, per açò MAC pretenia omplir, amb la col·laboració de l'Ajuntament i d'altres entitats, aquest buit tan significatiu.Per aconseguir-ho hi hem posat empenta, ganes i energia. Lamentablement des de l'Ajuntament ens han comunicat, entre d'altres qüestions, que no ens poden cedir cap de les instal·lacions municipals, ja que els poliesportius (la primera opció que vam proposar) es troben tancats per vacances i la sala multifuncional (segona opció) està ocupada durant les vacances de Nadal. No tenim constància que cap altra instal·lació municipal pugui estar disponible per aquestes dates.

Lamentam que l'Ajuntament no ha hagi estat capaç de resoldre uns entrebancs que des de la nostra associació no se'ns presentaven tan insalvables. Tot i que MAC no s'ha donat per vençut i ha continuat cercant solucions per a dur a terme la pista d'aventures, ara mateix les circumstàncies ho impossibiliten (la nostra associació no disposa de local propi). Qualsevol alternativa serà ben rebuda, encara que sembla poc probable que finalment es pugui realitzar.Resulta difícil admetre que, un hivern més, haurem de deixar els fillets de Ciutadella sense un espai on poder jugar, relacionar-se, aprendre i divertir-se d'una manera diferent en el nostre municipi.

NOTA: Pensam que aquesta iniciativa resultaria beneficiosa per al conjunt de la societat en general i per açò seguirem intentant realitzar-la els propers anys, sempre que els nostres recursos -humans, econòmics i d'infraestructura- ho permetin.

MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc)

CIUTADELLA

Respuesta de un traidor

Sr. Ametller: Créame que fijación con usted, ninguna, lo que pasa es que al ser temas políticos del municipio del cual es el máximo representante, ya sea directa o indirectamente es usted el responsable. En cuanto a lo de traidor con mis conciudadanos de Es Mercadal y Fornells, si ser responsable de tus decisiones y actuar según lo que te dicta tu conciencia en relación a las propuestas presentadas en los Plenos de la JLF. si soy un traidor, bajo su punto de vista, que difiere mucho del mío, créame que siempre mis decisiones han sido tomadas pensando en lo mejor para Fornells, y para ello no tengo necesidad de plegarme a los intereses de ningún partido, porque si así fuera me afiliaría. Diría usted lo mismo si hiciera lo que hace el Sr. concejal de UMe. que tiene en su equipo, al cual me ofrecí para que me asesorara sobre los temas municipales, pues nadie mejor que él, puesto que está en el equipo de gobierno, pero aún hoy le espero para recibir su asesoramiento, por tal motivo me abstuve en la votación de su propuesta de la indemnización para el accidentado al cual deseo lo mejor, por desconocer los entresijos de dicho tema, lo cual me lo podría haber aclarado el Sr. Ripoll y así votar con conocimiento de causa. No vea más fantasmas Sr. Ametller a mi no me dirige el PP, si su concejal de UMe. me hubiese explicado el tema quizás habría votado a favor. Me sigue pareciendo mezquino que se use el mal ajeno para hacer política. Si tanto le preocupa el desembolso que hace el Ayuntamiento por este motivo, porque no le preocupa lo que se paga cada mes por el alquiler de unos terrenos baldíos que no son de ninguna utilidad para el Municipio.

En el último Pleno de la JLF. en el que intervine como vocal de dicha Junta en representación de UMe, presente una propuesta, que ya había presentado como ruego o pregunta a lo que se me contestó que debía presentarlo por escrito, y así lo hice, como ya no sabré la respuesta desearía que me contestara a unas preguntas.
1. ¿Qué requisitos son necesarios para ser perrero de este municipio de Es Mercadal y Fornells?
2. Si el actual perrero consiguió su plaza a través de un concurso o fue nombrado a dedo.
3. ¿Cuál es su horario de trabajo?
4. ¿Puede trabajar en otros municipios a la vez y cobrar de ellos?
5. Si es legal que cobre por sus actuaciones en el Geriátrico con la Gente Mayor (Muy valoradas y bien recibidas por el colectivo de la Gente Mayor).?
6. Por último, ¿cuál es su salario real?.
Sr. Ametller, créame que si le digo que con estas preguntas no hay nada personal, no hago más que trasladarle la opinión de la mayoría de la gente del municipio, que no se atreve a preguntárselo, pero que sí les gustaría saber las respuestas.

Juan Antonio Coll i Orfila

ES MERCADAL