TW
5

El showman de Ciutadella Quique Jiménez, més conegut com "Torito" en l'espai televisiu, aquests dimecres va fer 15 anys que va sortir per primer cop a la televisió. Per aquest motiu fou entrevistat al programa Hora Punta de Javier Cárdenas.

Torito va aprofitar per presentar el seu llibre «Ácido» (Ediciones B, 2017), on repassa la seva vida com a personatge de la petita pantalla. En aquest volum es descriu com un pallasso a la italiana, un plagiaccio, per l'aspecte que sempre l'ha caracteritzat com a personatge del món del cor: un actor satíric que es cobreix amb peces extravagants i que es burla de la quotidianitat de la vida i del cos vestint-se de manera extravagant i amagant-se en les bromes. Jiménez parla del seu alter ego, del ?Torito?, que «a vegades té tanta força, que quan em despullo d'ell em quedo desprovist d'energia i precís recuperar-me en la soledat de mi mateix, el bé més valuós, la meva intimitat», explica en la descripció del llibre. En el relat reflexiona sobre la seva relació amb el personatge estereotípic i el seu "jo" real.

El col·laborador de Telecinco, que va deixar temporalment la televisió per dedicar-se al seu fill, treu la seva vida íntima de l?armari en unes pàgines on, en paraules seves, «despulla l?ànima». Recull anècdotes i reflexions sobre la seva infància, el seu pas a la fama o el moment en què va donar a conèixer la seva homosexualitat.

El dimecres es complien 15 anys del primer cop en què "Torito" apareixia a la televisió i sortia a la venda el llibre, quelcom que ell mateix es va encarregar de difondre per les xarxes socials.

En el seu compte de Twitter es va mostrar content i il·lusionat per la publicació d'«Ácido». Ara un dels seus pensaments és tallar-se les rastes que tant temps l'han caracteritzat i per les quals una marca li va oferir 10.000 euros.