El campament es va tancar l’any passat per adaptar-se a la normativa autonòmica de 2011. | Gemma Andreu

TW
4

El campament de Biniparratx no obrirà tampoc aquest estiu, ja que no estaran acabades les obres per a la millora de la xarxa de canalització d'aigües i al pou negre. Serà, idò, el segon estiu que les instal·lacions no estaran en funcionament.

Noticias relacionadas

Biniparratx ja no va obrir les seves portes el maig de l'any passat, després que el Consell i l'Institut de la Joventut que gestiona l'espai, decidíssin fer una actuació per millorar el sanejament i la canalització d'aigües. Una actuació que s'havia de fer per acollir-se a la normativa aprovada el 2011 pel Govern balear, que havia de ser d'obligat compliment el mes de juny.

Segons les previsions, el campament havia de tornar a obrir el proper mes de maig, però el retard en la tramitació i l'adjudicació de les obres ha obligat a renunciar a aquest estiu. «Preferim tenir un impàs de temps en què estigui tancat però que les coses s'aclareixin», explicava ahir el conseller de Joventut, Miquel Company, qui va preferir no posar data a la finalització d'una intervenció que implicarà una inversió de 200.000 euros durant el present exercici, i que inclourà també una millora a l'accés del recinte.