TW
1

Eulàlia Garriga, regidora de Fornells a l'Ajuntament des Mercadal i presidenta de la Junta Local, serà la caixera batlessa d'aquest nou bienni a les festes de Sant Antoni a Fornells que es celebren el mes de juliol.
La resta de membres de la Junta de Caixers seran: Joan Camps, caixer capellà; Eila Febrer, caixera fadrina; Daniel Triay, caixer casat; Pere Marqués, caixer pagès i Isac Triay, fabioler.

En l'acte de renovació de la Junta van participar els caixers anteriors que van entregar el corbatí blanc als seus successors. Aixi mateix, els anteriors caixers van rebre un record per la seva labor a les festes de Sant Antoni.

PROTOCOLS
Es va renovar també la Junta de Protocols amb la sortida de dos membres, Ricardo Riera i Joana Coll, i l'entrada de Mariona Riera i Joan Barber.

Els protocols de les festes de Sant Antoni de Fornells han estat lleugerament retocats, amb l'aprovació de la Junta Local i del ple de l'Ajuntament des Mercadal. Entre d'altres qüestions que s'han modificat figura el de l'ordre de preferència dels cavallers quan són de fora poble.

Segons explicà la nova caixera batlessa, Eulàlia Garriga, a l'acte d'ahir celebrat al Teatre de Fornells es passà també un recull d'imatges de les festes dels darrers dos anys, en homenatge als membres de l'anterior bienni.