La nova Junta de Caixers que es va donar a conèixer ahir. | Josep Bagur Gomila

TW
1

Enriqueta Camps Cardona serà la caixera batlessa de les festes de Sant Bartomeu. Com es tradició, la composició de la Junta de Caixers de Ferreries es va donar a conèixer ahir, diada de Sant Antoni. El pregó de festes anirà a càrrec dels glosadors, segons s'anuncià també ahir.

Pel que fa a la resta de membres que acompanyaran a la Junta Queta Camps, que havia fet de caixera batlessa fa poc temps, Llorenç Salas Barber serà el caixer capellà; Sebastià Mercadal Truyol, el caixer sobreposat; Sebastià Marc Truyol Moll, el caixer pagès; Francisco Florit Salord, el caixer casat. La fabiolera serà Silvia Pons Martí.

En el mateix acte, que va tenir lloc a l'Ajuntament, es va retre un homenatge a dos cavallers que porten 25 anys participant a la qualcada de les festes. Aquests són: Pedro Martí Salord i Miquel Àngel Pons Coll.

També, segons va explicar la regidora de Festes, Joana Febrer, es va fer l'acte de presentació d'una nova publicació dels premis literaris Francesc d'Albranca. Aquests guardons es distribueixen en diferents categories segons l'edat dels participants i els guanyadors es donen a conèixer per la festa de Sant Jordi, el mes d'abril. Tradicionalment la publicació dels relats guanyadors es presenta a la festa de Sant Antoni. Al web de l'Ajuntament es podrà descarregar un pdf d'aquesta publicació.