Taules. Entitats socials. - J.J.

TW
0

Organitzada per la Regidoria d'Afers Socials de l'Ajuntament de Ferreries, que regeix Àngela Coll, han tingut lloc les XIV Jornades de Salut i Qualitat de Vida, dividides en dues jornades: dissabte amb la trobada d'entitats de l'àmbit social, i ahir dilluns amb la xerrada del catedràtic de Pedagogia Social Antoni Petrus sobre esport escolar i salut.

Pel que fa a la trobada d'entitats, participaren 29 col·lectius, que al llarg del matí donaren informació a tots aquells que s'atansaren a les seves taules, disposades sota l'envelat de la plaça Espanya. No fou poca la gent, que ja per curiositat o simplement per interès particular, s'informava de les activitats que porten a terme aquestes entitats de caràcter social o del món dels més desafavorits com ara gent gran, menors, discapacitats, malalts, persones amb risc d'exclusió social...

En aquesta trobada participaren el conjunt de les associacions que conformen la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, altres que agrupen a col·lectius d'afectats per alguna malaltia i altres de caràcter solidari com Caritas i una Illa pel Món.