TW
0

Les Escoles Esportives d'Estiu de Maó arriben enguany amb una oferta de 280 places per a fillets nascuts entre 2002 i 2008, distribuïdes entre els mesos de juliol i agost.

La batlessa de Maó i el regidor d'Esports, Àgueda Reynés i Francisco Pons, van presentar ahir una nova edició de les Escoles Esportives d'Estiu, per a les que hi haurà fins a 200 places durant el mes de juliol, i 80 l'agost. Els inscrits es distribuiran en grups de 20 fillets, que alternaran activitats esportives i jocs al poliesportiu, a la piscina i a les instal·lacions annexes com la pista d'atletisme, el camp de futbol o el pinar que hi ha al mateix recinte esportiu.

Quant als responsables de dirigir les activitats, l'Ajuntament comptarà amb deu monitors i deu ajudants, que no només supervisaran les Escoles Esportives entre les 9 i les 13 hores, sinó que també s'encarregaran del servei de guarda, de 8 a 9 del matí, i de 13 a 14 hores.

Àgueda Reynés va manifestar que «és una iniciativa arrelada a Maó i interessant tant des del punt de vista laboral i familiar, com de l'oferta lúdica per als fillets».

El període per inscriure's s'obrirà dilluns que ve, dia 12, i estarà obert fins el 29 de maig. Els preus fixats són de 116 euros per als abonats i residents, 136,5 euros per als abonats no residents, 152 euros per als no abonats i residents, i 178,5 euros per als que no són ni abonats ni residents a Maó.