TW
0

Ingressat en observació, estable i amb politraumatisme. Aquest és l'estat de Florenci Sastre en el moment del tancament d'aquesta edició.

La mala sort va fer que la participació de sa capellana a la qualcada es perllongués tan sols uns pocs minuts. I és que tot just després de sortir del seu domicili, al Camí de Maó, arribant a la Contramurada, a la cantonada amb el Carrer Martorell, el seu cavall va tropissar amb la voravia, fent que caigués el genet, amb la mala sort afegida que el cap de Florenci va anar a impactar amb l'escaló. Alguns testimonis van indicar que el caixer capellà va arribar a perdre la consciència, havent de ser traslladat a la Clínica Menorca per uns serveis d'emergència que, segons apuntaren les mateixes fonts, necessitaren un quart d'hora per arribar.

Josep Sastre, susbtitut
L'incident va alterar les coses. El germà de Florenci, Josep, va haver de prendre el relleu a la qualcada, incorporant-se a l'inici de la segona volta del Caragol des Born.

Josep Sastre Portella té 62 anys, i és un capellà que ja té experiència a les festes de Sant Joan. Va ser caixer capellà el bienni 1998-99, i també ho ha estat a altres pobles de l'Illa.

L'actual rector de Sant Climent va ser molt aplaudit a l'entrada de l'ermita de Sant Joan de Missa, un detall no només per a ell sinó també per al seu germà que estava hospitalitzat.