La Banda de Música des Migjorn va preparar una autèntica festa per acabar la seva actuació en aquestes festes 2016. | Josep Bagur Gomila

TW
25

El rellotge de les cases consistorials marcava les 6.34 del capvespre quan van començar a ploure les 250 botes de vi que l'Ajuntament tenia preparades per al final de festa al Pla de la Parròquia.

Els membres de la corporació municipal, repartits entre el Consistori i l'edifici del Principal de Guàrdia, van anar llençant les botes, que des de baix provaven d'aconseguir cents de persones.

Noticias relacionadas

Un acte aquest, que precisa de picardia i, també, de la fortuna, per poder obtenir una bota de vi. Com a exemple, les petites torres formades per diverses persones, esperant que algún regidor afinés en aquella direcció.

Aquest acte va durar uns vint minuts, i va donar pas, tot seguit, a l'esperada samba per part de la Banda de Música des Migjorn.

La formació que dirigeix Isaac Mascaró tenia diverses sorpreses preparades, per tal de dur els presents al moment més àlgid del dia, una vegada els cavalls ja s'havien retirat